søndag 18. oktober 2009

5 uker


Frk GUL


Herr GrønnFrk RødHerr BlåFrk OransjeHerr BrunFrk Lys LillaHerr TurkisHerr Hvit


Frk Lilla

Som de vokser! Nå høres det ut som en liten tordenstorm når de braser over gulvet etter Marula - på jakt etter pupp ;O).

Marula gir helst stående buffét nå:

..og det smattes og klatres!
Som jeg har nevnt tidligere; valpene heter/skal ikke hete disse festlige navnene som er satt på dem. Gutta våre har døpt de alle sammen - enten etter fargen på halsbånda, eller etter fotballsparkere og kompiser. Gledelig at noen liker navnene så godt, at de kan tenke seg å bruke de - det syns gutta er stas!
Valpene har vært ute av kassa én og én - noen syns det var skikkelig moro, andre tok det med fatning, og var glade når de kom tilbake til søsknene sine. Vi introduserer dem for nye ting stadig vekk nå - fikk oss en god latter i går kveld når vi satt inn et større aliminiumsfat til de. Fylte litt vann oppi og... Lille frk Rød (nysgjerrig på det meste) klarer å tråkke på kanten av fatet, gjett hva som skjer? Joda, hun får servert vann rett i fleisen! Hun ble litt overrasket, men tok det med stoende ro - vi syns det var hysterisk morsomt!
"Lille" Obelix (9 mnd) har vært på besøk flere ganger - og det er stor stas både for han og valpene. Obelix med sine 70 cm og noenogførti kilo er så varsom og flink med de små. Må få skryte av besteste Marula også; hun syns det er så greit at Obelix er og hilser på. Tante Tammy skal komme snart på besøk også - Tammy elsker valper :O)).
Vi har hatt besøk av flere av dere kjøpere også i helgen, noen for første gang - og andre for 2. eller 3. gang. Syns det er så hyggelig å hilse på dere alle - og tror dere har kost dere/koser dere i kassa dere også?! Som sagt; det er bare å komme - så ofte dere vil, men ikke HVER dag!!
Kontakt Hanne om dere vil ta en tur innom!