torsdag 8. oktober 2009

3 uker


PIKACHU


KJETIL


BLACKIE


TOGO


TIGER


EDWIN


LILLE MY


SANTOS


BUZZ (TASSEN)
HELGA


Nok en uke har gått og valpene blir bare større og større og søtere og søtere! Nå raser de rundt og leker, bjeffer, knurrer og BITER!!! Hehe, de er vakre!

De har smakt fór for første gang - det var kjempegodt, og nå blir de helt gærne når vi kommer ned med matfatene de spiser av. Innlæring av matlyd jobbes med - samt lekelyd ;O).

Veide de gjorde vi også her om dagen - de fleste ligger rundt 1400 gram, "StoreJohan" BUZZ/TASSEN veier nesten 2 kg, mens "Flisa" BLACKIE -veier 1200. EDWIN, SANTOS og HELGA er også tunge.

De utvikler seg raskt nå noen har forandret seg mye - sånn som KJETIL. Han er sedat og er gjerne sist til melkebaren, men han sover ikke så mye alene lenger. HELGA er slettes ingen "Doze" lenger heller, jeg oppfatter henne nå mer som rolig, etterforskende og lun. Hun sitter gjerne og bivåner ting før hun bestemmer seg for enten å gjøre eller ikke gjøre "det" . PIKACHU har mye lyd, hun bjeffer (gjerne til sin egen skygge ;O) ) og bruker seg fælt når hun er ved melkebaren. De høres forresten ut som veps når de ligger og dier - KJEMPESØTE!!


Har tatt mange bilder den siste uken -og vil legge ut disse suksesivt.

Gleder meg til å møte flere av dere denne helgen!


2 kommentarer:

  1. De är ju otroligt söta dessa valparna, det får man hålla med om!! Jag är avundsjuk på valpköparna :)

    kram Camilla o Kito

    SvarSlett
  2. Åh, Så utrolig søte de er, disse småsøskenene til Siko! Vi er heeelt valpesyke her, og ønsker de kommende eiere lykke til!!

    Klem fra frk. Siko og matmor Hege.

    SvarSlett